933 03 11 03

Actualitat

Grèvol Solidari i la Marató de TV3

Grèvol Solidari ha participat per segon any consecutiu en una iniciativa organitzada per la Coordinadora d’Entitats del Poblenou per col·laborar en la recaptació de diners per a la Marató de TV3.L’any passat va estar dedicada a les malalties del cor i enguany a la obesitat i la diabetis. L’any passat va estar dedicada a les malalties del cor i enguany a la obesitat i la diabetis.

L’activitat es basa en una activitat adreçada als més petits de casa, on Grèvol Solidari ha organitzat varies manualitats per a les diferents edats alhora d’una manualitat conjunta on tothom pugui aportar el seu granet de sorra.

Grevol-Solidari-2015Es tracta d’una Gimcana Solidària, amb la compra d’un val els participants han pogut passar per les diferents pistes: classe de zumba, puzzles, gegants, maquillatge, manualitats…

Grèvol Solidari ha organitzat una d’aquestes pistes, on nenes i nens han fet una bonica postal de Nadal, un guarniment nadalenc i quadre o mural cooperatiu.

Amb aquest val els infants van entrar en un sorteig d’una panera plena de coses per a nens, gentilesa d’algunes de les botigues infantils del barri.

Volem agraïr a tothom que hi va participar d’alguna manera o altre, especialment a totes les families que s’hi van apropar i a tots els somriues dels nens que ens van omplir de cors.

grevol-solidari

Categories

Segueix-nos a: