933 03 11 03

Serveis

icon-menjador-escolar

Servei menjador

Considerem el nostre menjador escolar un espai on seguim la nostra tasca educativa amb els infants acompanyats sempre per l’equip de mestres i monitors/es de l’escola.

Aquest espai de menjador esdevé un temps relaxat i proper on eduquem en crear vincles positius amb els diferents aliments i oferim una alimentació rica i equilibrada.

Disposem de cuina pròpia on elaborem els àpats. El menú es revisa periòdicament seguint les recomanacions de l’alimentació saludable del Departament de Salut.

A l’espai d’esbarjo duem a terme el projecte de Lleure amb un centre d’interès diferent anualment on l’equip de monitors/es dinamitza i proposa diferents activitats lúdic-esportives amb l’objectiu de potenciar la socialització i la relació entre iguals.

icon-acollida-matinal

Acollida matinal

L’escola ofereix el servei d’acollida des de les 7.45 h del matí i fins a l’inici de la jornada escolar. És un espai multifuncional on s’ofereixen un ventall de propostes lúdiques responent a les necessitats dels infants i on estan acompanyats dels mestres de l’escola.

icon-piscina-2

Piscina

La natació ajuda als nens a millorar la coordinació, també l’equilibri i a més, els permet ser més conscients de l’espai. És un esport ideal per enfortir la musculatura, millorant així la força i resistència dels infants.

Aprendre a nedar és important per saber desenvolupar-se en el medi aquàtic, però també és una manera de jugar i gaudir d’una forma diferent de l’habitual.

L’Escola Grèvol ofereix el servei de piscina dins de l’horari escolar per als nens de P3, P4 i P5. Per a la resta de cursos s’ofereix com a activitat extraescolar fora de l’horari lectiu.

L’activitat es realitza a les instal·lacions del Club Natació Atlètic Barceloneta, plaça del Mar s/n. Els nens hi accedeixen acompanyats per mestres i monitors de l’escola en autocar.

icon-casal-campaments

Activitats d'estiu

Les activitats d’estiu estan emmarcades dins el projecte educatiu de l’escola i volen esdevenir una eina d’educació en els temps del lleure tot fomentant els valors humans mitjançant la convivència i el treball en grup.

Casal

El casal d’estiu, comença un cop acabades les classes fins al 31 de Juliol. L’equip de monitors i monitores està format per mestres, monitors de menjador i antics alumnes. Cada any l’equip decideix un centre d’interès al voltant del qual es dinamitzen i giren totes les activitats del casal: les olímpiades, el circ, festes populars…

L’objectiu principal del casal és que els infants s’ho passin bé i gaudeixin de l’educació més enllà de les aules. A més, a través de dinàmiques i jocs treballem altres objectius per:

- Afavorir l'autonomia, el creixement i desenvolupament personal dels infants a partir de noves vivències i experiències.

  • Crear consciència del reciclatge i el respecte per l’entorn, natural i urbà.
  • Potenciar la consciència i la cohesió de grup amb infants de diferents edats.
  • Fomentar la companyonia, la cooperació i la relació entre iguals.

Gaudint i aprofitant tots els racons de l’escola i, sobretot, descobrint i gaudint el nostre barri. Estem envoltats de varietat parcs i jardins, i la platja a menys de deu minuts. Aprofitem aquest entorn únic per realitzar jocs esportius, gincames, jocs d’aigua, danses, cançons, tallers temàtics, sortides, activitats a la platja, convivències,i, fins i tot, ens quedem a dormir una nit a l’escola.

Tots els infants de p3 a sisè de primària.

Els infants que són de fora de l’escola han d’abonar un import de 30€ en concepte d’assegurança no cooperativistes.

El casal es realitza de dilluns a divendres de 8:50 a 17h

Per aquelles famílies que ho desitgin hi ha servei d’acollida.

Passat Pasqua, s’envia a totes les famílies la informació concreta del casal i tots els requisits per formalitzar la inscripció.

Casalet

El Casalet de setembre comparteix els objectius principals del casal d’estiu però amb una petita diferència:

Retornar a la rutina i als hàbits escolars d’una manera lúdica i facilitar la familiarització dels nous infants que començaran p3.

Dinàmiques, jocs, danses, activitats esportives, cançons, descoberta de l’entorn, una sortida, activitats plàstiques...

Tots els infants que comencin p3 als que hagin cursat sisè de primària.

Els infants que són de fora de l’escola han d’abonar un import de 30€ en concepte d’assegurança no cooperativistes.

El Casalet comença l’1 de setembre fins a l’inici del curs escolar.

El Casalet es realitza de dilluns a divendres de 8.50 a 17h

Per aquelles famílies que ho desitgin hi ha servei d’acollida.

A mitjans de juliol, un cop aprovat el calendari del nou curs escolar s’envia a totes les famílies la informació concreta del casal i tots els requisits per formalitzar la inscripció.

Campaments Escola Grèvol, estius inoblidables

Als Campaments d’estiu de l’Escola Grèvol tenim la missió de fomentar els valors de la convivència, l’amistat i la creativitat en l’entorn natural.

Creem estius inoblidables, amb vivències úniques i autèntiques, respectant i estimant les persones, la natura i les muntanyes.

Són uns Campaments genuïns, amb un tracte proper amb els joves, amb monitors i tècnics qualificats. I com sempre, cuidem tots els detalls, des de la planificació i preparació d’activitats,
fins una cuina saludable amb aliments de proximitat. Tot això a l’Espai Toirigo, al Parc Nacional d’Aigüestortes i Sant Maurici, al cor del Pirineu català, a Caldes de Boí, a l’Alta Ribagorça, Lleida.

Amb tot el suport de l’escola i dels monitors del GEEG (Grup Excursionista Escola Grèvol), amb una trajectòria de més de 24 anys d’experiència de campaments i dins del sector del lleure educatiu, trobarem en els campaments el lloc ideal per poder gaudir d’una estada inoblidable!

Veure vídeo

El nostra objectiu és EDUCAR, i el que fem és educar, com escola que som.
Acompanyem als adolescents i joves en aquest creixement personal.
La convivència és la millor escola de vida: CONÈIXER, FER, VIURE i SER.
Potenciant l’autoestima, l’autonomia personal i la presa de decisions amb responsabilitat.
Compromesos amb la democràcia i l'associacionisme, el respecte, la diversitat, el país, la cultura, la natura, pensant globalment i incidint localment.

  • Coneixem i empatitzem amb la inclusió de les persones, vivim els campaments, aprenem i fem servei als altres, som solidaris, som pacifistes.
  • Fem que els  campaments siguin únics i autèntics, no hi ha dos campaments iguals, som innovadors en cadascuna de les activitats. I sobretot ens adaptem a cada participant i en cada circumstància.

Les activitats estan pensades i dissenyades amb unes finalitats, amb uns valors a treballar i
amb uns objectius per assolir. Sempre respectant l'entorn i aprofitant al màxim els recursos del
medi natural i si a més a més ens ho passem bé, ja hem triomfat. Ja sigui en cadascun dels
seus formats: Gimcana, casino, jocs de nit, cançoner, reflexió de dia, proves basques, jocs

d'aigua, excursions...

 

Tots els adolescents i joves que hagin cursat des de 1r de l’ESO fins als que han cursat 4t de l’ESO, ja siguin de l’escola Grèvol com de fora de l’escola.

Els infants que són de fora de l’escola han d’abonar un import de 30€ en concepte d’assegurança no cooperativistes.

1r Torn per 1r i 2n de l’ESO: del dilluns 3 de juliol al dilluns 10 de juliol de 2023
2n Torn per 3r i 4t de l’ESO: del dilluns 10 de juliol al dilluns 17 de juliol de 2023

Hora de sortida: 8:00 Escola Grèvol
Hora de tornada les 19:30 Escola Grèvol

Inscripcions:
Inscripcions obertes!

Poseu-vos en contacte amb nosaltres a:

campamentsgrevol@escolagrevol.com

 

Veieu i descarregueu els documents informatius i autoritzacions dels campaments d'estiu.

Enllaç